Sanofi forskning og utvikling
Innovasjon og forskning
Sanofi forskning og utvikling

For å oppnå det vi ønsker må vi være fremtidsrettet og nyskapende. Forskningen vi gjør i dag kan i fremtiden bidra til nye behandlinger av sykdommer så vel som sykdomsforebygging.

Sanofi har fire globale forsknings- og utviklingssentra i Europa, Nord-Amerika og Asia, med over 16 000 ansatte som jobber direkte med forskning og utvikling. 

Det er en lang og kostbar prosess å få en ny medisin godkjent. Kliniske studier er obligatorisk for at et medisinsk produkt skal godkjennes. Kliniske studier (eller kliniske forsøk) brukes til å bekrefte at legemidlet er effektivt og trygt å bruke. Kliniske studier utføres i tre faser, etter prekliniske undersøkelser

Fase 1

Kliniske studier utføres hos 20 til 80 friske frivillige. Fokus i fase 1 er å sikre at produktet er trygt å bruke på mennesker. 
 

Fase 2

Kliniske studier utføres hos 100 til 500 pasienter for første gang hos pasienter med aktuell sykdom i ca. to år. I fase 2 undersøkes det hvor effektivt og trygt legemidlet er, samt dosering og effekt. 
 

Fase 3

Hensikten er å finne effekt og sikkerhet av utprøvende legemiddel i store pasientgrupper, ved sammenliknende studier med placebo eller annet legemiddel.1Sanofi press releases (25.09.2019)
2EFPIA (24.09.2019)
X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK