Meld deg på for digital kommunikasjon for helsepersonell

Skriv inn dine opplysninger nedenfor
Dine personopplysninger vil bli sendt til og behandlet av SANOFI-AVENTIS NORGE AS (Org.no.976 335 147 MVA), et selskap som er behørig organisert under norsk lov, med hovedkontor i Professor Kohts Vei 5-17, 1366 Lysaker , Norge. ("Sanofi"), med det formål å sende deg Sanofis nyeste tilpassede salgs- og produktinformasjon.
Ved å sende inn nedenfor bekrefter jeg at jeg er helsepersonell og at jeg har lest og forstått Sanofis datasikkerhetspolicy.All kommunikasjon du vil få inkluderer en abonnementslink som lar deg avslutte når som helst.
X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK