Innovasjon og forskning

Som forskere brenner vi for vitenskapelig fremgang, og det vi gjør i dag vil gi nye behandlinger og forebygginge for sykdommer i morgen.

Ettersom som folk lever lenger, øker kroniske tilstander. Nye virus og sykdommer dukker opp, mens sykdommer som kreft og nevrodegenerative sykdommer forblir. Sanofi er drevet av omfanget av disse helseutfordringene.

Vi omsetter vitenskapelig kunnskap og medisinske fremskritt til banebrytende terapier for å forbedre menneskers liv over hele verden. Å oppdage løsninger for verdens største medisinske behov er vår høyeste prioritet.

Vår Forsknings- og utviklingsavdeling består av forskere, leger, teknikere, produkt- og produksjonsingeniører og innovatører i verdensklasse, som alle bidrar til vårt mål om banebrytende innovasjon som kan forbedre, forlenge og potensielt redde liv.

Innovative tilnærminger

Vår Forsknings- og utviklingsavdeling fokuserer på å:

  • investere i multi-målrettede terapier for å takle flere sykdommer med en enkelt medisin;
  • arbeide med kombinasjonsbehandlinger for å gjøre behandlinger mer effektive;
  • utvikle nye entiteter for å produsere presisjonsmedisiner;
  • gjennomføre gjennombruddsforskning for å låse opp potensialet i genterapi;
  • utnytte kunstig intelligens og nyskapende digital teknologi for å gi pasientene mulighet til bedre å håndtere kroniske tilstander.
X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK