INTEGRITY

RESPECT

COURAGE

TEAMWORK

Sanofi er et internasjonalt legemiddelselskap som jobber daglig med å forbedre livskvaliteten til mennesker over hele verden. Dersom du kunne tenke deg å bli en del av vårt team vil du få muligheten til å bidra inn i et selskap som bryr seg om mennesker. Til gjengjeld vil du få en arbeidsgiver som gir deg store muligheter til å utvikle din kompetanse og karriere.

Om du er erfaren ekspert, student på jakt etter din første jobb, eller har annen bakgrunn, og kunne tenke deg å jobbe for oss, håper vi på å få muligheten til å treffe deg.

Et globalt selskap

Sanofi er et multikulturelt og internasjonalt selskap med mer enn 100.000 ansatte i over 100 land. Vi er en arbeidsplass hvor du får brukt din kompetanse til det ytterste og som tar karriereutvikling på alvor.

Vi er en foretrukken arbeidsgiver!

Vi er sertifisert av “The Top Employers Institute” i Europe som en av verdens ledende arbeidsgivere. Vi tilbyr konkurransedyktige arbeidsbetingelser, etterstreber talentutvikling på alle nivåer i organisasjonen og jobber kontinuerlig med å forbedre oss for å tiltrekke talenter.

Oppdag nye muligheter

MAT-NO-2100511, v.01 juni 2021