Alle våre nyheter

Per Aabakken

Pressemelding: Ny daglig leder i Sanofi Norge

Per Harald Aabakken har overtatt stafettpinnen som daglig leder i legemiddelselskapet Sanofi Norge. – Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som daglig leder for hele Sanofi, sier Per Harald Aabakken.

Eva-Maria

Mars er den internasjonale Multippelt Myelom-måneden – vi i Sanofi vil også bidra til at tankene til de som er berørt blir hørt

Vi i Sanofi vil støtte mennesker som lever med multippelt myelom, og helsepersonellet som gjør alt for å hjelpe dem. Hør svenske Eva-Marias personlige historie om å leve med multippelt myelom.

podcast

Gå ikke glipp av vår nye podcast – Immuno Oncology Talks

Diskusjoner med ledende eksperter. For deg som vil ha mer kunnskap om hva som skjer innen dette fremgangsrike forskningsområdet.

rs-virus

RS-virus: forebygging er viktig for alle spedbarn

Respiratorisk syncytialt virus (RS-virus) er et vanlig, smittsomt sesongvirus som infiserer nesten alle barn innen de fyller to år. I mange tilfellet er symptomene milde og hos større barn og voksne arter infeksjonen seg som en forkjølelse. Viruset imidlertid en vanlig årsak til nedre luftveisinfeksjoner, som bronkiolitt og lungebetennelse, hos spedbarn og små barn. I Norge er den største sykdomsbyrden av RS-virus hos barn under ett år, og viruset er en viktig årsak til sykehusinnleggelser hos disse barna.

Imagine

#Imagine

Visste du at diabetes rammer mer enn 1 000 000 mennesker i Norden?
Sammen med forskere, sykehus og leger jobber bransjen vår med å redusere komplikasjoner som forårsakes av sykdommen, for å motvirke sykdommens innvirkning på menneskers liv.

Vaccins-video

#Imagine

Sammen med forskere, sykehus og leger har den farmasøytiske industrien en lang historie bak seg med å skape medisinske gjennombrudd.
Influensavaksiner er et av gjennombruddene som har hatt en betydelig positiv innvirkning på helse. Se videoen for å lære mer!

Purpose

Vårt felles mål

I dag er vi en bedrift som drives av felles mål og ambisjon. Vi tror på at vår banebrytende forskning innen vitenskap og utvikling drevet av data og digital teknologi, har potensialet til å forandre praksis innen medisin og til å gjøre det umulige mulig for millioner av mennesker i verden.
Fremskritt samler oss og inspirerer oss til å videreutvikle oss, til å lære og til sammen å flytte grenser.

Atopisk-Eczema

Verdensdagen for atopisk dermatitt: Vil utfordre mennesker med AD til å få hjelp og leve livet fullt ut

Atopisk dermatitt (AD) er en kronisk inflammatorisk hudsykdom også kjent som atopisk eksem.

Arendalsuka-2022

Panelsamtale om fremtidens helsevesen

Arendalsuka 2022 er over for denne gang, og Sanofi Norge gjennomførte et vellykket arrangement med temaet «Hvordan kan innovasjon, teknologi og nye behandlinger bidra til et fremtidsrettet helsevesen?» Du kan se panelsamtalen her, hvor vi sammen med politikere og InFuture forsøkte å se inn i glasskulen.

Miracles-Science

Banebrytende legemidler gjør det umulige mulig

Vi har fokus på å utvikle banebrytende legemidler der det virkelig trengs. Vi har eksistert i over 100 år, og forankret i vårt nye formål og identitet fortsetter vi kampen for å hjelpe mennesker med å leve et bedre liv.

Verdens astmadag: utfordrer astmapasienter til å leve et mer innholdsrikt liv

På verdens astmadag lanserer Sanofi « Airless facts on astma». Det er en kviss som er skapt spesifikt for å avlive utbredte myter og hjelpe folk som lever med astma, til å revurdere om astmaen deres virkelig er under kontroll, eller om den setter unødvendige begrensninger i livene deres.

FB-Event
Mestring ved alvorlig sykdom

7.april markerte vi Verdens helsedag med en direktesending på Facebook.

Vårt svar på situasjonen i Ukraina

Verdens kreftdag 2022: Fokus på kreft og aldring

Verdens befolkning eldes raskere enn noen gang, og dette gjelder også for den delen av befolkningen som lever med kreft.

Atopisk eksem påvirker hele familien

Slik svarte 933 foreldre med barn som lever med atopisk eksem i en nordisk undersøkelse.

planet-care

Sunn planet

Miljøarbeid er en integrert del av Sanofis mål om å bevare liv.

MAT-NO-2100511, v.01 juni 2021