Vi har fokus på å utvikle banebrytende legemidler der det virkelig trengs. Vi har eksistert i over 100 år, og forankret i vårt nye formål og identitet fortsetter vi kampen for å hjelpe mennesker med å leve et bedre liv.

Sanofi er et globalt legemiddelselskap med over 100 000 ansatte. Vi drives av en felles visjon – vi ønsker å gjøre en forskjell der det virkelig trengs. Vi har tro på at vår banebrytende forskning som drives av data og digital teknologi har potensiale til å forvandle utviklingen av medisiner, og gjøre det umulige mulig for millioner av mennesker verden over.

Vår nye identitet

Våren 2022 tok vi et stort skritt og skapte oss et nytt forretningsvaremerke med en ny visuell identitet, ny logo og et nytt formulert formål. Hvorfor? Fordi vitenskapen stadig er i forandring, og det er vi også. Vi har en rik historie som strekker seg over 100 år tilbake i tid, og som er fylt med utallige innovasjoner. Det har beriket oss, men også gjort oss komplekse og sprikende. Med vår nye identitet samler vi hele organisasjonen under ett felles formål og én identitet.

Vi søker vitenskapelige mirakler for å forbedre menneskers liv

Fremskrittene våre fører oss sammen og hjelper oss med å vokse, lære og kollektivt tøye våre grenser. Hva mener vi egentlig med vitenskapelige mirakler? For oss innebærer dette medisinske gjennombrudd som fører til en betydelig forbedring av pasientenes liv. I praksis betyr det at vi fokuserer ressursene våre der behovet er størst, og der det finnes et stort potensial for å forbedre liv og beskytte folkehelsen. De nye behandlingene våre skal være enten best i klassen eller først i klassen innenfor det aktuelle behandlingsområdet.

Hvordan oppnår vi vitenskapelige mirakler?

For mer enn et hundre år siden forbedret vaksiner menneskers helse og overlevelse. I løpet av de siste årtier har det vært store tekniske fremskritt noe som også endrer utviklingen av legemidler. De bransjeledende teknologiplattformene vi har gir forskningsteamene våre de verktøyene de trenger for å utvikle banebrytende legemidler som for få år siden var utenkelige. De nye teknologiene gir også ny innsikt i årsak til sykdom, og hjelper våre team til å utvikle målrettede legemidler.

Vår pipeline inkluderer akkurat nå 91 prosjekter i kliniske studier, hvorav 34 er i fase 3 eller er blitt innsendt til tilsynsmyndigheter for godkjenning. Enkelte er nye molekylære enheter, mens andre er eksisterende produkter med potensielle nye indikasjoner eller nye formuleringer.

Vårt oppdrag er å beskytte mennesker ved hjelp av vaksiner, hjelpe mennesker med kroniske sykdommer som diabetes og hjerte- og karsykdommer så vel som mennesker med alvorlige og komplekse sykdommer som kreft, atopisk eksem, astma, MS eller sjeldne sykdommer. Disse sykdommene er ofte vanskelige å diagnostisere og behandle. Men, det er akkurat det som driver oss til å arbeide hardere og fortsette å søke vitenskapelige mirakler for å forbedre menneskers liv.