EFPIA rapporter

EFPIA rapporter

Samarbeid mellom legemiddelindustrien og helsepersonell kommer pasientene til gode. Dette samarbeidet har resultert i mange innovative medisiner og har endret måten mange sykdommer påvirker livene våre.
EFPIA

EFPIA RAPPORTERING

Sanofi er medlem av European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) og følger EFPIA Disclosure code. Det betyr at vi rapporterer verdioverføringer gjort til helsepersonell og helseorganisasjoner. EFPIA Disclosure code har legemiddelindustrien selv implementert for at legemiddelfirmaer proaktivt skal rapportere alle betalinger til helsepersonell og helseorganisasjoner på en åpen og transparent måte. Et eksempel på verdioverføring kan være honorar til helsepersonell for deltagelse i et ekspertgruppemøte eller som foredragsholder på en konferanse. 

Sanofi sine verdioverføringer finnes nedenfor.

X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK