Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Du er alltid velkommen til å kontakte Sanofi. Under finner du kontaktinformasjon til ulike funksjoner hos oss. Hvis du kontakter oss utenom kontortiden blir henvendelsen tatt hånd om påfølgende arbeidsdag.

Vi ber om at du oppgir om du er helsepersonell eller forbruker slik at vi kan gi deg best mulig hjelp i henhold til gjeldende regelverk.

Sanofi er opptatt av å beskytte det individuelle personvernet. Dine personopplysninger ivaretas i henhold til gjeldende personvernregler. Vi minner om at sensitiv informasjon kun bør deles via sikre kanaler, ikke via ukryptert e-post.

Vennligst les gjennom Sanofis personvernpolicy før du kontakter oss.

Kontakt Medisinsk Informasjon

Vi svarer gjerne på spørsmål vedrørende våre produkter.

Som legemiddelfirma har vi ikke anledning til å gi individuelle medisinskfaglige råd til pasienter og pårørende. Dersom spørsmålet angår din personlige helsetilstand bør du konsultere lege eller annet helsepersonell. Ved akutt behov for medisinsk hjelp bør du kontakte lege eller nødsentral.

Ring: 46 91 80 01
Mandag – fredag kl 10-14

Mail oss (klikk på ikonet)

Rapporter bivirkninger

I Sanofi overvåker vi sikkerheten til våre produkter kontinuerlig. Bivirkningsrapporter gir ny informasjon og er viktige bidrag til den løpende vurderingen av produktenes nytte/risikobalanse. Alle bivirkninger og andre medisinske hendelser som vi blir gjort kjent med blir fortløpende registrert og vurdert. Informasjon blir delt med myndigheter i tråd med gjeldende regleverk.

Ring: 46 91 80 01
Mandag – fredag kl 10-14

Mail oss (klikk på ikonet)

Rapporter direkte til Legemiddelverket her

Når du rapporterer direkte til Legemiddelverket brukes fødselnummer i bivirkningsmeldingene, noe som er en viktig forutsetning for at data skal kunne kobles sammen og deles med andre helseregistre.

Rapporter produktklager

For å kunne sikre kvaliteten til produktene Sanofi har på markedet, vil en innrapportert produktklage gi oss svært viktig informasjon. Alle produktklager vi mottar blir undersøkt i henhold til gjeldende regelverk.

Mail oss (klikk på ikonet)

Mediahenvendelser

For informasjon relatert til presse og media, samt kontaktinformasjon til mediakontakt vennligst besøk vårt presserom.

Øvrige henvendelser

For spørsmål som ikke er knyttet til våre produkter eller rapportering av bivirkninger eller produktklager.

Ring: 67 10 71 00
Mandag – fredag kl 08-16

Mail oss (klikk på ikonet)

X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK