Sanofi

+100 000
over 100 000 ansatte
100
i mer enn 100 land
100 år
mer enn 100 års lange historie som en innovativ produsent av legemidler
Sanofi er et globalt legemiddelselskap med mer enn 100 000 ansatte i over 100 land. I Sanofi er vi veldig stolte av vår innovasjonshistorie som går mer enn 100 år tilbake.

Sanofi har sitt globale hovedkvarter i Paris, Frankrike. I Norge er kontoret lokalisert på Lysaker med ca 80 ansatte.
Diabetes & cardiovascular
General Medicines
Denne enheten fokuserer på to viktige og endemiske sykdomsområder: diabetes og hjerte- og karsykdommer. Sanofi har utviklet insulinbehandlinger i nærmere et århundre, og vi har kjempet mot hjerte- og karsykdommer i mer enn 50 år. I dag tilbyr vi en omfattende portefølje av ulike diabetesmedisiner og innovative terapeutiske løsninger for hjerte- og karsykdommer.
Specialty care (Sanofi Genzyme)
Specialty Care
Sanofi Genzyme fokuserer på å utvikle innovativ behandling innen sjeldne sykdommer, sjeldne blodsykdommer, multippel sklerose, onkologi og immunologi. Genzyme ble grunnlagt i 1981 og ble en del av Sanofi i 2011.
Vaccines (Sanofi Pasteur)
Vaccines 
Sanofi Pasteur er vaksine-enheten til Sanofi, og leverer mer enn 1 milliard doser globalt av vaksiner hvert år. Vi har en mangfoldig portefølje av vaksiner for barn, ungdom og voksne, inkludert influensa, hjernehinnebetennelse, reise og endemiske sykdommer.
X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK