Vår hensikt og identitet

Hos Sanofi forfølger vi vitenskapens mirakler for å forbedre menneskers liv.

Vitenskapelige gjennombrudd skjer ikke over natten, men krever hardt arbeid. Vårt klare ønske om å hjelpe pasienter motiverer oss til å utvikle banebrytende medisiner og vaksiner- vi gir aldri opp.

Fra vi startet som en lokal fransk virksomhet og frem til i dag, hvor vi er en ledende global aktør innen legemiddelindustrien, har innovasjon vært en del av vårt DNA. Vi er konstant på søken etter løsninger som kan forbedre livet til pasienter, samarbeidspartnere, lokalsamfunn og våre egne ansatte.

I dag er vi en bedrift som drives av felles mål og ambisjon. Vi tror på at vår banebrytende forskning innen vitenskap og utvikling drevet av data og digital teknologi, har potensialet til å forandre praksis innen medisin og til å gjøre det umulige mulig for millioner av mennesker i verden.

Fremskritt samler oss og inspirerer oss til å videreutvikle oss, til å lære og til sammen å flytte grenser.

Ved å forfølge vitenskapens mirakler for å forbedre menneskers liv, vil vi overgå våre egne forventninger. Og idet vi oppdager det ekstraordinære, er vi allerede i gang med nye planer fremover.

Vårt felles mål

Vår nye identitet

Ny logo og identitet – samme forpliktelse

Vi har fått ny logo og identitet. Men én ting forblir den samme – vi jobber fortsatt hardt for å gjøre livet bedre for pasienter og deres pårørende.