We can do more:
vårt samfunnsansvar

I Sanofi vet vi at vi kan gjøre mer

«We can do more» er Sanofis strategi for sosialt ansvar, som er innebygd i vårt mål om å forbedre liv og vår visjon om en bedre fremtid. Initiativene i strategien ble utviklet for å sikre at vi kan ha en reell og langsiktig påvirkning, som kan oppskalere og opprettholdes over tid.

Strategien inkluderer å sikre tilgang til helsetjenester for verdens fattigste mennesker, samt å bringe et etterlengtet fokus på utvikling innen behandling av barnekreft. Det inkluderer også en forpliktelse om å fortsette kampen mot smittsomme sykdommer som sovesyke og polio, og å akselerere målene om å redusere miljøpåvirkningen av vår virksomhet. Fordi ansatte alltid har vært ryggraden i vår bedrift, vil vi også fortsette vårt løfte om en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass.

«Det måtte bli noe mer enn en plakat ved heisen eller å krysse av en liste. Vi måtte reflektere grundig over hvordan vi kan påvirke mest»

– Paul Hudson, CEO i Sanofi

Les hele brevet fra Paul Hudson her

Sanofi Global Health

Kjernen i vår strategien for sosialt ansvar er opprettelsen av en ideell organisasjon som fokuserer på global helse. “Sanofi Global Health” skal gi tilgang til livsnødvendige medisiner til verdens fattigste land.

Oversikt over Sanofis forpliktelser

Les mer om Sanofis CSR-strategi

X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK