Sårbare samfunn

Utvikling av behandlinger mot barnekreft

Sanofi fortsetter å støtte sårbare samfunn og forplikter seg til å utvikle innovative legemidler for pediatrisk kreft, med ambisjon om å eliminere kreftdødsfall hos barn. I lav- og mellominntektsland er det fire ganger mer sannsynlig at et barn dør av pediatriske kreftformer enn barn som bor i høyinntektsland.

Kampen mot polio og sovesyke

Sanofi fortsetter også sin innsats for å bekjempe polio og sovesyke, to av sine historiske programmer som tar for seg globale helseproblemer. I desember 2020 kunngjorde Sanofi at de hadde fornyet sitt femårige partnerskap med WHO for å bekjempe neglisjerte tropiske sykdommer som rammer omtrent én milliard mennesker. I denne forbindelse har Sanofi, som det eneste farmasøytiske selskapet som fortsetter å utvikle og levere behandlinger mot afrikansk sovesyke, forpliktet seg sammen med WHO om å eliminere denne neglisjerte tropiske sykdommen hos mennesker innen 2030.

I 40 år har Sanofi levert milliarder av doser med poliovaksine, inkludert hundrevis av millioner av donerte doser, for å støtte den globale innsatser om å utrydde polio.

Polio

I de siste århundrene har polio vært en stor dødsårsak. Lammelse og livslang funksjonshemming har påvirket millioner av mennesker, for det meste barn. Siden 1988 har Sanofi gitt UNICEF over seks milliarder doser med polio-vaksine for å bekjempe polioutryddelse.

Sovesyke

Afrikas sovesyke truer rundt 65 millioner mennesker og de som lever i fattigdom er spesielt berørt. Sykdommen er forårsaket av en parasitt som spres via bitt fra Tsetefluen. Takket være et innovativt samarbeid mellom Sanofi og «Drugs for Neglected Diseases Initiative», er det en nå en ny oral behandling for denne dødelige sykdommen.

X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK