Tilgang til legemidler

Sanofi Global Health er en hjørnestein i Sanofis CSR-strategi, og er en nylig dannet ideell avdeling i selskapet.

Ved å utnytte Sanofis mangfoldige og store portefølje av legemidler og globale fotavtrykk, er Sanofi Global Health dedikert til å øke tilgangen til legemidler som Verdens helseorganisasjon (WHO) anser som livsnødvendige for pasienter i 40 land lavinntektsland. Sanofi skal forsyne disse landene med 30 viktige legemidler innen en ulike terapeutiske områder inkludert kardiovaskulær sykdom, diabetes, tuberkulose, malaria og kreft. Sanofi Global Health vil også finansiere opplæring av helsepersonell og sette opp og utvikle systemer for bærekraftig omsorgstjenester for de som lider av kroniske sykdommer og krever kompleks behandling.

Sanofi Global Health er det første globale initiativet for å gi tilgang til en så bred portefølje av legemidler, i så mange land og på tvers av flere terapeutiske områder, samtidig som lokale støtteprogrammer finansieres.

I tillegg er Sanofi forpliktet til å hjelpe 1000 pasienter som lever med sjeldne sykdommer som ikke har tilgang til behandlinger og vil donere 100 000 hetteglass med medisin til deres behandlinger hvert år. Dette fortsettsetter som Sanofis 30-årige forpliktelse til pasienter som lider av sjeldne sykdommer, som Fabrys, Gauchers eller Pompes sykdommer, der tilgang til behandling ofte er begrenset.

X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK