Atopisk dermatitt

Atopisk dermatitt

Immunologi er et satsingsområde hvor Sanofi Genzyme forsker og utvikler nye behandlinger, og et område der vi håper å gjøre en betydelig forskjell for pasientene. 

Så mye som 10-20% av befolkningen vil oppleve å ha atopisk eksem i løpet av barneårene, mens 2-3% fortsatt har diagnosen i voksen alder. Atopisk eksem skyldes en underliggende kronisk inflammasjonstilstand. Sykdommen kjennetegnes av sterk kløe og utslett. Huden blir rød, tørr og ofte fortykket slik at den lett sprekker opp og det dannes sår. Dette gjør at pasientene også er ekstra utsatt for infeksjoner. 
 

Norsk Helseinformatikk (31.03.2020)

X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK