Samtaleapp til diabetespasienter og pårørende

FuelBox-appen er en samtaleapp med tusenvis av spørsmål som skal kickstarted de gode, de vanskelige og de morsomme samtalene.

fuelbox

Diabetes og hjerte- og karsykdommer er store bidragsytere til den globale utfordringen med kroniske sykdommer. Med raskt økende utbredelse og tilhørende helsekostnader, er diabetes og hjerte- karsykdommer en økende byrde for helsevesenet over hele verden.

Vår historie med engasjement

Sanofi har vært i forkant av diabetes og kardiovaskulær behandling i nesten et århundre.

Vi har jobbet for å fremme behandlingsalternativer for diabetes. For å gjøre dette, samler vi vår brede portefølje av diabetesbehandlinger og kraften til integrert omsorg ved hjelp av nye tekniske løsninger.

Vi har en arv fra mer enn 60 års forskning innen hjertesykdommer, fokusert på primær og sekundær forebygging. Vi støtter over 70 millioner mennesker over hele verden ved å tilby innovative og veletablerte behandlingsalternativer for hjerte- og karsykdommer.

Vår ambisjon

Vår ambisjon er å snu forløpet av kroniske sykdommer. For å møte disse utfordringene, kombinerer vi vår erfaring og portefølje av utprøvde merkevarer med kraften til teknologi og digital innovasjon. Dette for å utvikle forenklede, skreddersydde løsninger som vil endre håndteringen av kroniske sykdommer. Målet vårt er å bedre medisinpraksis og redefinere helseutfall for millioner av mennesker ved å bygge på vår stolte arv og banebrytende nye muligheter for mennesker som lever med kroniske sykdommer.

#Imagine

Visste du at diabetes rammer mer enn 1 000 000 mennesker i Norden?

Sammen med forskere, sykehus og leger jobber bransjen vår med å redusere komplikasjoner som forårsakes av sykdommen, for å motvirke sykdommens innvirkning på menneskers liv.