Betennelse er et viktig svar på potensielle farer i kroppen vår. Men ved autoimmune sykdommer vender vårt eget immunforsvar seg mot organene våre.

I Sanofi arbeider vi med å hjelpe mennesker som lider av sykdommer som rammer immunforsvaret, og fortsatt finnes det behov for flere effektive behandlingsalternativer. Gjennom å kombinere molekylære og kliniske data lærer vi oss nye ting hver dag om det som kalles presisjons-immunologi. Ved å bruke kunnskap om sykdommer i kombinasjon med nye teknologi undersøker vi vanlige veier for systemiske sykdommer (f.eks. astma, atopisk eksem) og perifere inflammatoriske sykdommer (f.eks. revmatoid artritt (leddgikt)).

I dag tilbyr vi biologisk behandling mot sykdommer som alvorlig atopisk dermatitt (atopisk eksem), alvorlig astma, kronisk rhinosinusitt (bihulebetennelse) med nesepolypper samt behandling mot revmatoid artritt (leddgikt). Gjennom vår forskning og sterke pipeline innen sykdommer som drives av type 2-inflammasjon, utforsker vi også potensielle fremtidige behandlinger innen andre immunologiske sykdommer.

#Imagine

For bare noen få år siden var mennesker som levde med atopisk dermatitt sterkt begrenset av sykdommen. I dag gir nye behandlingstilbud pasientene håp om et bedre liv.

Se videoen og bli med på en reise gjennom viktige medisinske gjennombrudd i vår bransje.

Sanofi Norge LinkedIn - NP
Hvilke hverdagssituasjoner plager folk som lever med nesepolypper mest?

Kronisk bihulebetennelse (kronisk rhinosinusitt) med nesepolypper, forkortet "CRSwNP" på engelsk, er en kronisk sykdom i de øvre luftveiene som blokkerer bihulene og nesegangene.

Astma-day
Verdens astmadag: utfordrer astmapasienter til å leve et mer innholdsrikt liv

På verdens astmadag lanserer Sanofi « Airless facts on astma». Det er en kviss som er skapt spesifikt for å avlive utbredte myter og hjelpe folk som lever med astma, til å revurdere om astmaen deres virkelig er under kontroll, eller om den setter unødvendige begrensninger i livene deres.

Atopisk-Eczema
Verdensdagen for atopisk dermatitt: Vil utfordre mennesker med AD til å få hjelp og leve livet fullt ut

Atopisk dermatitt (AD) er en kronisk inflammatorisk hudsykdom også kjent som atopisk eksem.

AD-Block-Img
Atopisk eksem påvirker hele familien

Slik svarte 933 foreldre med barn som lever med atopisk eksem i en nordisk undersøkelse.