Onkologi

Kreft er en sykdom der noen av kroppens celler vokser ukontrollert og sprer seg til andre deler av kroppen. Sykdommen kan starte nesten hvor som helst i kroppen vår, som består av milliarder av celler.1 Kreft er den nest største dødsårsaken globalt.2

Sanofi anerkjenner den utrolige belastningen som kreft legger på kreft-pasienter og menneskene som står dem nær. Historiene deres motiverer og inspirerer oss i vårt oppdrag om å utvikle nye behandlingsalternativer, utvide tilgangen til terapier, tilby pasientstøtteressurser og samarbeide med pasientorganisasjoner over hele verden for å fullt ut forstå både pasientenes og omsorgspersonenes behov.

Vi bygger på en rik arv innen kreftbehandling med og har store ambisjoner om å lansere nye kreftbehandlinger i årene som kommer. Vi har fornyet vår forpliktelse til å fremme banebrytende terapier for å bidra til å forbedre resultatene og påvirke livene til mennesker som lever med mange forskjellige typer kreft.

Våre kreftbehandlinger inkluderer i dag behandlinger innen prostatakreft, hudkreft, blodkreft og lungekreft.

podcast
Gå ikke glipp av vår nye podcast – Immuno Oncology Talks

Diskusjoner med ledende eksperter. For deg som vil ha mer kunnskap om hva som skjer innen dette fremgangsrike forskningsområdet.

Mestringsbrosjyre

Målet med heftene er å hjelpe mennesker som har blitt rammet av en alvorlig diagnose og deres pårørende, med å sette perspektiv og bidra til større forståelse og forhåpentligvis inspirere til hvordan man kan takle sin nye situasjon.

world-cancer-day
Verdens kreftdag 2022: Fokus på kreft og aldring

Verdens befolkning eldes raskere enn noen gang, og dette gjelder også for den delen av befolkningen som lever med kreft.

Eva-Maria
Mars er den internasjonale Multippelt Myelom-måneden – vi i Sanofi vil også bidra til at tankene til de som er berørt blir hørt

Vi i Sanofi vil støtte mennesker som lever med multippelt myelom, og helsepersonellet som gjør alt for å hjelpe dem. Hør svenske Eva-Marias personlige historie om å leve med multippelt myelom.