Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjon

Du er velkommen til å kontakte Sanofi, enten ved å fylle ut skjemaet nedenfor eller å bruke kontaktinformasjonen angitt under ”kontakt”. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på spørsmålet ditt så snart som mulig. 

Vi svarer gjerne på spørsmål vedrørende våre produkter, men vær oppmerksom på at Sanofi ikke kan gi individuelle behandlingsråd. Dersom spørsmålet ditt angår din personlige helsetilstand eller medisinske problemer, bør du konsultere lege eller annet helsepersonell. Ved akutt behov for medisinsk hjelp bør du kontakte lege eller nødsentral. 


Dersom du ønsker å rapportere en bivirkning på noen av Sanofis produkter, kan du ringe oss på tlf 46 91 80 01 eller
klikke her for å fylle ut et bivirkningsskjema. 

Sanofi er opptatt av å beskytte det individuelle personvernet og dine personopplysninger ivaretas i henhold til gjeldende personvernregler. Vennligst les gjennom Sanofis personvernpolicy før du kontakter oss. 
 
For at vi skal kunne svare på spørsmålet ditt på best mulig måte, vennligst fyll ut feltene under. Felter merket med * er obligatoriske og må fylles ut for at vi kan motta forespørselen din.
Identitet

Felt merket med * er obligatoriske

Melding
Lokal kontaktinformasjon

sanofi-aventis Norge AS 
Prof. Kohtsvei 5-17 
Postboks 133 
1366 Lysaker, Norge 
+47 67 10 71 00

Medisinsk informasjonstjeneste: + 47 46 91 80 01 (kl. 10-14)

X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK