Våre behandlingsområder

Hud

Sanofi tilbyr reseptfrie produkter innen dermatologi, som ifølge det Store medisinske leksikon defineres som læren om hudsykdommer. I Norge finner du Brulidine® og Selsun® reseptfritt i alle apotek.

Du kan lese mer på felleskatalogen.no

Brulidine sårkrem
Brulidine sårkrem

Brulidine er en desinfiserende sårkrem som kan brukes for sår, kutt og overflatiske hudinfeksjoner. Den kan også brukes ved eksem som er smittet med bakterier og seboreisk eksem (en betennelsesaktig eksem med tørr, fuktig eller fettete skjelling i huden). Brulidine er bakteriedrepende, og er virksom mot mange forskjellige typer bakterier.1 Sårkremen kan også brukes på brennkopper (impetigo).2

Kontakt lege dersom infeksjonen ikke bedres innen kort tid, du føler deg dårlig eller får feber.

Selsun Flass-sjampo3
Selsun Flass-sjampo (3)

Selsun (selsuniumsulfid) er en medisinsk sjampo mot flass og seboréisk eksem. Brukes også mot en soppinfeksjon på huden (forårsaket av pityriasis versicolor) som opptrer i form av brunaktige flekker som lett kan skrapes vekk.

Kontakt lege dersom du har mistanke om at du har en slik infeksjon.

Bruk ikke Selsun dersom hudoverflaten som skal behandles er akutt betent, eller har åpne sår eller eksem. Ikke ta permanent eller farge håret samtidig med Selsun-behandlingen, eller to dager før eller etter bruk av Selsun.

X

Vi bruker informasjonskapsler for drift/optimering av nettsidene våre. Informasjonen som samles inn, brukes til analytiske og markedsføringsmessige formål.
Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk informasjonskapsler. Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Hvis du vil vite mer om våre informasjonskapsler og hvordan du sletter dem, kan du lese våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler og Retningslinjer for databeskyttelse.

OK